Klanten

Miniplanten.nl levert per klantsegment het juiste maatwerk assortiment en dienstverlening.

Groothandel

Groothandels die werken met Miniplanten.nl bedienen zich van het gemak van slechts één leverancier en de compleetheid van grootst mogelijke aanbod.

Digitale aanbodskoppeling, maatwerk bestelmogelijkheden, snelle levering en één contactpersoon voor alle vragen geven bestelgemak en logistieke efficiency; bij één adres te bestellen met korte levertijden en gecollecteerde aanlevering.

Tuincentrum

Tuincentra en bouwmarkten bedienen we met het meest complete assortiment én kennis van de categorie; van groene tot bloeiende planten, van bijpassende keramieke overpotten tot inspirerend POS materiaal.

Alle producten hebben dezelfde potmaat en het keramiek is daar op afgestemd. Tuincentra creëren met ons uitgekiende schappenplan een optimaal renderend miniplanten-schap met een gegarandeerde match tussen plant, keramiek én consument. Dat is waar onze totaaloplossing voor staat.

Supermarkt

Iedere boodschapper kan blij gemaakt worden met de leuke mini-bloeiers of kleine groene plantjes van Miniplanten.nl, leverbaar in kleine én grote volumes.

De tweemaal zo grote vochtbuffer helpt derving van de miniplanten te beperken. In vele trendy en thematische toegevoegde waarden mogelijk waardoor een superdeal in het schap ieder moment van het jaar mogelijk is. Indien tijdelijke schapuitbreiding gewenst is kan het assortiment ook op een kant-en-klaar display uitgeleverd worden, naar wens in thematische uitstraling.

Ook klant worden?

Ook klant worden van Miniplanten.nl? Neem dan contact met ons op.

Contact