Miniplanten.nl

Miniplanten.nl is hét online aanbodsplatform van het Nederlandse assortiment miniplanten voor groothandels en retailers in levend groen.

Wij garanderen onze klanten dagverse levering van kwalitatief hoogwaardige miniplanten van de beste kwekers middels een geavanceerd e-commerce platform.
Tevens bieden we de hoogst haalbare aanvoerefficiency voor alle ketenpartners.

Met de juiste middelen en kennis van zaken biedt Miniplanten.nl meerwaarde voor:
- groothandels
- tuincentra en bouwmarkten
- supermarkten

Verwerkt: Onverwerkt
Genotificeerd: Ongenotificeerd
--

Gemak voor groothandel

Groeien in miniplanten? Miniplanten.nl heeft het antwoord.

Digitaal bestellen, snel leveren, efficiënt aanvoeren en onderscheidend vermogen bieden. Dat is wat groothandels bieden aan hun klanten én ook vragen van hun leveranciers.

Met de categorie miniplanten was dat tot op heden lastig te realiseren; voor ieder soort is een andere kweker nodig, met alle complexiteit van dien.
Hoe dit toch gemakkelijk en snel om te zetten in een rendabele productgroep met groeipotentie?

Gemak is het antwoord

Totaaloplossing voor tuincentra

Miniplanten.nl biedt de totaaloplossing voor de miniplantentafel.

De ultieme verkooptafel van miniplanten bevat een kwalitatief hoogwaardig en afwisselend assortiment en bijpassend keramiek onder handbereik van de consument. De uniforme uitstraling van het diverse sortiment geeft overzicht en verleidt tot aankoop. Een groter potvolume (7cm) zorgt voor dubbele vochtbuffer en minder derving door uitdroging.

Om dit te realiseren is afstemming met meerdere partijen van belang. In de praktijk ontbreekt vaak nog de juiste samenhang, waardoor de ultieme verkooptafel niet wordt gerealiseerd. Terwijl een goed afgestemde miniplantentafel juist sterk bijdraagt aan het rendement én de positionering van het tuincentrum als groenspecialist. Miniplanten.nl heeft hiervoor de totaaloplossing.

Dé totaaloplossing

Superdeals voor supermarkten

Het assortiment van Miniplanten.nl leent zich uitstekend voor verkoopacties.

De consument wekelijks verrassen met een gevarieerde miniplantenmix? De derving in het plantenschap verlagen en de prijsaantrekkelijkheid verhogen? Met de superdeals van Miniplanten.nl is dat mogelijk.

Superdeals
Succesvolle verkoopconcepten